Hva skal du bli? Hvordan finne studie og yrke?

  • Her får du gratis tips og råd om hvordan du kan finne studier og yrker, hva som kan bli ditt studie og din jobb. Bli bedre kjent med deg selv, og hvilke studier/yrker som kan passe deg. 
  • Nå har du muligheten til å få en GRATIS GUIDE som kan hjelpe deg med å finne ut av ulike yrker og studier.
  • Lykke til!
  • Ofte er det vanskelig å vite hva en jobb faktisk innebærer, det du tror stemmer kanskje ikke med virkeligheten. Skal man velge studie som fører til et spesifikt yrke, kan det vær lurt å finne ut hva jobben faktisk går ut på.
  • Nå har du muligheten til å få en gratis GUIDE som jeg har laget og som er med i siste karriereveiledningsboken som er utgitt i Norge.
Odd Fylling har erfaringen og har hjulpet flere hundre studenter med å finne riktig studie og yrke. Her får du hans beste tips

GUIDEN som hjelper deg med å utforske studier og yrker!

Trivsel og inspirasjon

For at du skal trives i studietiden og senere på jobb er det viktig at du får den inspirasjonen og motivasjonen du trenger for å utvikle deg dit du vil. Bli bevisst på studie og yrke og få trygghet.

Studiene er mange!

Faktisk veldig mange og kombinasjonene flere. Dette gjør det vankelig og velge. Bruker du tid å energi på å finne en retning som kan være riktig for deg å utviklie deg i, blir det lettere å finne studie.

Finn yrker som kan passe deg

Det finnes regsitret ca. 7.400 stillinger/yrker i norge i dag. På utdanning.no kan du få en oversikt og beskrivelse av ca. 600 av de. Viktig å sette seg inn i hvilke arbeidsoppgaver som er typisk for et yrke.

Avdekk de viktigste tema for deg

Hvilke verdier skal du legge til grunn for et studie? Hva med personligheten din, interessene dine, hvor fører de deg? Det er også lurt å se på trivsel og mestring i skole og ellers, det kan fortelle noe om retning.

Fyll inn navn og epost under så får du tilgang til vår GUIDE for valg av studie og yrke!