Finn riktig utdanning og yrk​e som kan passe deg!

Hvordan få hjelp til å ta et best mulig valg?

Vi har spesialisert oss på å hjelpe ungdom videre der det offentlige ikke har et tilbud. For deg som vil kvalitetsikre dine valg og ikke havne i den negative statistikken for feilvalg.


Vi hjelper mange hvert år på riktig studie, og det har vi gjort i over 12 år med gode resultater.


Vi har tid og muligheter til å hjelpe deg, der offentlige veiledere ikke strekker til. Du sparer tid, frustrasjon og uro, og blir isteden mer sikker på hva du selv ønsker. Vi vil kunne arbeide mer i dybden og bevisstgjøre deg på hva som er viktig for å trives i studie og jobb. Vi finner studier og yrker som kan passe.


Finn et veiledningsprogram som passer for deg, dermed unngår du feilvalg, frustrasjon og mangel på motivasjon.

Hva kan passe for deg - program og pris?

Ta kontakt for tilbud og veiledningsprogram som passer for deg!

Prisen på våre program varierer fra kr. 1.500 til kr. 4.900, alt etter hvor mye hjelp du har behov for, hvor mye tid og tester/kartlegging vi benytter.  


PS! Januar – april er det veldig hektisk for oss, så det lønner seg å bestille veiledning i godt tid før søknadsfristen. 

Kontakt oss for mer informasjon om program som kan passe deg eller bestill time.

Ta kontakt for tilbud om et program som passer for deg! Priser fra kr. 1.500 til kr. ​4.900
alt etter hvor mye hjelp du har behov for, og hvor mye tid og tester/kartlegging vi benytter.

Ta kontakt for tilbud om et program som passer for deg! Priser fra kr. 1.500 til kr. 6.400 alt etter hvor mye hjelp du har behov for, og hvor mye tid og tester/kartlegging vi benytter.

Hva sier folk om oss

Odd hjalp meg til å se lyset i tunnelen. Jeg er spesielt fornøyd med måten dialogen gikk på- hvor man fikk et personlig forhold til veileder som ga flere eksempler fra sitt arbeidsliv. Odd hjalp meg også til å bekrefte mine sterke og svake sider. 

"Flott kombinasjon av tester, veiledning og coaching, ga innsikt og større forståelse av min retning"

"Takk for dyktig veiledning, som fikk meg til å tro på meg selv og mine muligheter"

"Anbefales på det sterkeste, en flott kombinasjon, som fikk meg til å finne mitt studie"

"Dette er den beste investeringen jeg har gjort på lenge!"

"Flott å få en nøytral studieveileder som bidrog til at jeg greide å ta mine valg uten påvirkning fra andre"

Odd Fylling
- spesialist i yrkes og karriereveiledning

Jeg startet min karrière som lastebilsjåfør. Deretter fikk jeg fagbrev som montør, før jeg fant veien til Teknisk fagskole og senere ble jeg ingeniør. I mange år hadde jeg spennende jobber med mye ansvar, så ble jeg 40 år og lurte på "hva jeg skulle bli". Jeg hadde mistet motivasjon, og var lei av å være ingeniør og leder. Da ble løsningen å gå til en karrièreveileder, ettersom jeg ikke klarte å løse problemet selv. Etter at jeg fant ut at jeg ville jobbe med mennesker,  ble jeg en av Norges første profesjonelle coacher. Deretter ble jeg spesialisert i karrièreveiledning og yrkesvalg. Etter flere tusen timer med å veilede folk til å finne veien videre, jobber jeg i dag også med å lære opp veiledere i skoler, karrièresentre, Nav, forsvaret og mange flere. Jeg stortrives med å hjelpe studenter til å finne sin utdanning og yrke. 

Håper vi treffes!