Finne ut hva du skal bli, hva som passer deg, studie og yrke!

Odd hjelper deg og veileder deg gjennom tester og kartlegging,  ved hjelp av videoer.Velg dette kurset som veileder deg gjennom et program for å finne ditt studie og yrke!

6 punkt for bevisstgjøring av hvordan jobbe strukturert for å finne veien til din utdannelse og din drømmejobb – bli kjent med deg selv. Enkel veiledning med instruktive VIDEOER som forteller deg step by step hva du skal gjøre.

1.
Finn dine interesser og se hvilke yrker som passer

Vi veileder deg gjennom bruken av tester, for at du skal få maksimalt utbytte av disse. Du utforsker dine interesser og finner yrker og studier som kan passe for deg.

2.
Finn studiene og dine muligheter

Finn studiet og yrket som kan passe deg, se hva du kan komme inn på og faktisk kunne gjennomføre. Hvordan du skal finne frem i jungelen av utdanningsinformasjon.

3.
Bli bedre kjent med deg selv som person

Vi hjelper deg å bli bedre kjent med personligheten din for å finne ut hvordan dette kan påvirke ditt valg og din studieretning.

4.
Finn dine viktigste verdier og drivkrefter

Bli bedre kjent med dine verdier, din trivsel og mestring, hva som kan få deg gjennom studiene og i en jobb som du kan trives i.

5.
Hvordan du kan ta et godt valg

Hvordan ta et godt og realitetsorientert valg, hva skal til slutt få bestemme hva du skal velge, hva er det viktigste som påvirker valget ditt.

6.
Trivsel og mestring for å lykkes

Bli bedre kjent med din trivsel og mestring, hva som kan få deg gjennom studiene og i en jobb som du kan trives i. Få tips som kan hjelpe deg på veien.

Hvordan hjelper vi deg!

Ved hjelp av tester og kartlegging blir du bedre kjent med deg selv, og får større klarhet i hva du vil og hvorfor.
Videoer vil vise deg hvordan du kan gå frem for å finne ut hva du vil! 

Dette er inkluderer i kurset

Alle videoer med veiledning rundt tester og andre verktøy slik du kan bruke de på egenhånd og få mest mulig utbytte av de.

Refleksjonsoppgaver og andre verktøy som du kan laste ned og fylle ut  på egenhånd.

Har du bestilt kurset innen fristen og fått bonusen kan du kontakte Odd Fylling - veileder og spesialist i yrkesvalg for spørsmål rundt innholdet i kurset

Passer kurset for deg?

Hvem kan ha nytte av å benytte dette kurset for bevisstgjøring og valg?

Hvem er programmet for?

  • Du vet ikke hva du vil, hvilket studie eller yrke som kan passe deg
  • Du har liten motivasjon og energi og ser lite muligheter fremover
  • Du har begynt på et studie men føler at det ikke passer så godt.
  • Du har droppet ut, men er motivert til å begynne å studere igjen, men vet ikke hva.

Meld deg på nå og finn ut hva du skal bli!

Odd Fylling
- spesialist i yrkes og karriereveiledning

Jeg startet min karrière som lastebilsjåfør. Deretter ble det fagbrev som montør, før jeg fant veien til Teknisk fagskole og deretter Ingeniør. Jobbet mange år i mange spennende jobber med mye ansvar før jeg ble 40 år og lurte på "hva jeg skulle bli". Hadde mistet motivasjon, og var lei av å være ingeniør og leder. Da ble løsningen å gå til Karrièreveileder for jeg løste ikke problemet selv. Fant ut at jeg ville jobbe med mennesker, og ble en av Norges første profesjonelle coacher. Deretter ble det spesialisering i karrièreveiledning og yrkesvalg. Etter flere tusen timer med å veilede folk til å finne veien videre, jobber jeg også nå med å lære opp veiledere i skoler, karrièresentre, Nav, forsvaret og mange flere. Stortrives med å hjelpe studenter til å finne sin utdanning og yrke. 

Kanskje vi treffes?

Hva sier folk om Odd


Odd hjalp meg til å se lyset i tunnelen. Jeg er spesielt fornøyd med måten dialogen gikk på- hvor man fikk et personlig forhold til veileder som ga flere eksempler fra sitt arbeidsliv. Odd hjalp meg også til å bekrefte mine sterke og svake sider. 

"Flott kombinasjon av tester, veiledning og coaching, ga innsikt og større forståelse av min retning"
"Takk for dyktig veiledning, som fikk meg til å tro på meg selv og mine muligheter"
"Anbefales på det sterkeste, en flott kombinasjon, som fikk meg til å finne mitt studie"
"Dette er den beste investeringen jeg har gjort på lenge!"
"Flott å få en nøytral studieveileder som bidrog til at jeg greide å ta mine valg uten påvirkning fra andre"

Jeg vil aller først takke deg for utrolig god hjelp - jeg gikk hver gang ut av kontoret ditt med økt tiltro til meg selv og masse inspirasjon, og det har vært uvurderlig! Så tusen tusen takk for all hjelpen jeg fikk. 

Odd er en faglig sterk, profesjonell og kreativ person som vi ofte henviser personer til for karriereveiledning og som vi har hatt gleden av å samarbeide med ved mange anledninger. Han er en svært viktig diskusjonspartner i utviklingen av nye karriereveiledningsverktøy. Arne Svendsrud, Psykolog og spesialist innen arbeids- og organisasjonspsykologi.