Hva ska​l​ du bli?

Er det vanskelig å finne ut hva du egentlig vil og hva som passer for deg?

Vi hjelper deg til å finne riktig yrke, og det beste studiet for deg!

• Finn riktig utdanning og yrke.
• Finn studiet som passer best for deg.
• Bli sikker på deg selv og dine valg.
• Er du på feil studie, finn veien videre.


40% velger feil studium, gjør riktige valg med profesjonell hjelp!

Hvordan hjelper vi deg til å ta det beste studie og yrkesvalget?

Vi har spesialisert oss på å hjelpe ungdom til et godt studie og yrkesvalg, der det offentlige ikke har et tilbud, eller ikke kan hjelpe godt nok. 


Et godt studievalg handler ofte om å bli bedre kjent med seg selv, men også om finne mulige studier og jobbene som studiet kan føre til. 


Finn et veiledningsprogram som passer for deg, dermed kan du unngå feilvalg, frustrasjon og mangel på motivasjon.


1.
Finn dine interesser og se hvilke yrker som passer for deg!

Vi bruker verdens mest brukte verktøy for interesseutforsking, og Norges desidert største. Her utforsker vi dine interesser og finner yrker og studier som kan passe for deg.

2.
Finn det beste studiet for deg!

Finn studiet som kan passe deg, se hva du kan komme inn på, bli motivert av, og faktisk kunne gjennomføre.

3.
Bli bedre kjent med personligheten din.

Vi kartlegger personligheten din for å finne ut hva du kunde passe til som person. Hvilken retning kan være lurt å velge, basert på slik som du er som person.

4.
Finn dine viktigste verdier og drivkrefter

Bli bedre kjent med dine verdier, din trivsel og mestring, hva som kan få deg gjennom studiene og i en jobb som du kan trives i.

Mange som velger feil utdanning mister selvtillit og motivasjon. Derfor kan det være lurt med profesjonell veiledning for å ta best mulige valg.  Studieveiledning foregår fra ett til to personlige møter med profesjonell sertifisert veileder. Du får også en grundig personlig rapport, og tilgang til nyttige verktøy i ettertid.

Hva kan passe for deg - program og pris?

Ta kontakt for tilbud og veiledningsprogram som passer for deg! Prisen varierer alt etter hvor mye hjelp du ønsker, ett kort møte eller mer grundig med kartlegging og tester.


PS! november – april er det veldig hektisk for oss, så det lønner seg å bestille veiledning i godt tid før søknadsfristen.

Kontakt oss for mer informasjon om program som kan passe deg eller bestill time.

Ta kontakt for tilbud om et program som passer for deg! Priser fra kr. 1.500 til kr. 6.400 alt etter hvor mye hjelp du har behov for, og hvor mye tid og tester/kartlegging vi benytter.

Hva sier folk om oss

Odd hjalp meg til å se lyset i tunnelen. Jeg er spesielt fornøyd med måten dialogen gikk på- hvor man fikk et personlig forhold til veileder som ga flere eksempler fra sitt arbeidsliv. Odd hjalp meg også til å bekrefte mine sterke og svake sider. 

Jeg vil aller først takke deg for utrolig god hjelp - jeg gikk ut av kontoret ditt med økt tiltro til meg selv og masse inspirasjon, og det har vært uvurderlig! Så tusen tusen takk for all hjelpen jeg fikk.

"Flott kombinasjon av tester, veiledning og coaching, ga innsikt og større forståelse av min retning"
"Takk for dyktig veiledning, som fikk meg til å tro på meg selv og mine muligheter"
"Anbefales på det sterkeste, en flott kombinasjon, som fikk meg til å finne mitt studie"
"Dette er den beste investeringen jeg har gjort på lenge!"
"Flott å få en nøytral studieveileder som bidrog til at jeg greide å ta mine valg uten påvirkning fra andre"

Odd Fylling 
- spesialist i yrkes og karriereveiledning

Jeg startet min karrière som lastebilsjåfør. Deretter fikk jeg fagbrev som montør, før jeg fant veien til Teknisk fagskole og senere ble jeg ingeniør. I mange år hadde jeg spennende jobber med mye ansvar, så ble jeg 40 år og lurte på "hva jeg skulle bli". Jeg hadde mistet motivasjon, og var lei av å være ingeniør og leder. Da ble løsningen å gå til en karrièreveileder, ettersom jeg ikke klarte å løse problemet selv. Etter at jeg fant ut at jeg ville jobbe med mennesker,  ble jeg en av Norges første profesjonelle coacher. Deretter ble jeg spesialisert i karrièreveiledning og yrkesvalg. Etter flere tusen timer med å veilede folk til å finne veien videre, jobber jeg i dag også med å lære opp veiledere i skoler, karrièresentre, Nav, forsvaret og mange flere. Jeg stortrives med å hjelpe studenter til å finne sin utdanning og yrke. 

Håper vi treffes!