Studieveiledning

For deg som er usikker på hva du vil, hvilket studie som passer best for deg.


Vi tilbyr profesjonell studieveiledning hvor du vil få hjelp og verktøy for å gjør et godt studievalg. Vi hjelper deg med å finne ut hva du vil og hvorfor, ved hjelp av verktøyet KarriereNavigatoren.


Du vil få personlig profesjonell studieveiledning av en svært erfaren veileder på vårt kontor ved Rådhuset i Oslo. Han vil hjelpe deg å danne grunnlaget for et godt valg, og finne studiet som kan gi deg en jobb som du kan trives i.


1.
Finn dine interesser og se hvilke yrker som passer

Vi bruker verdens mest brukte testverktøy for interesse-utforsking, og Norges desidert største. Her utforsker vi dine interesser og finner yrker og studier som kan passe for deg.

2.
Få et godt beslutningsgrunnlag for å gjøre et godt valg

Vi hjelper deg med å setter sammen de "tema" som er viktige for deg når du skal gjøre et godt og kvalitetsikret valg, hva som skal veie tyngst på vektskålen når du velger.

3.
Bli bedre kjent med personligheten din

Vi kartlegger deler av personligheten din, for å finne ut hvilke retninger som kan være lurt å velge, slik du er som person. 

4.
Finn dine viktigste verdier og drivkrefter - hvor finnes jobbene?

Bli bedre kjent med dine verdier, din trivsel og mestring, hva som kan få deg gjennom studiene og i en jobb som du kan trives i. Når du velger studium, er ikke bare et valg for de neste årene, men noe som kanskje skal støtte deg resten av karrièren.


NB! Vi hjelper deg også med å forstå arbeidsmarkedet, og faktisk mulighetene for å få jobb etter endt studie!


Finn et veiledningsprogram som passer deg
Våre veiledningsprogram holder høy kvalitet og inkluderer personlig personlig møte en-til-en med en profesjonell veileder og rådgiver. Vi har ulike program og pris, ta kontakt for et program som kan passe deg.

Få hjelp en en spesialist på Studieveiledning

Odd Fylling


Han er en kanskje av Norges mest erfarne yrkes og studieveiledere, og har 15 års erfaring. Etter flere tusen timer med å veilede studenter og voksne, brukes han  også til å lære opp veiledere i skoler, karrièresentre, Nav, forsvaret og mange flere rundt om i Norge. Han stortrives med å hjelpe studenter til å finne sitt yrke og utdanningen som passer! 


Kontaktinformasjon

Har du noen spørsmål, ønsker tilbud, ledig tid eller bestilling, ta kontakt.

Telefon

41142020

Andre studenters erfaring

"Flott å få en nøytral studieveileder som bidrog til at jeg greide å ta mine valg uten påvirkning fra andre"

"Flott kombinasjon av tester, veiledning og coaching, som ga innsikt og større forståelse av min retning"

"Takk for dyktig veiledning, som fikk meg til å tro på meg selv og mine muligheter"

"Anbefales på det sterkeste, en flott kombinasjon, som fikk meg til å finne mitt studie"

"Dette er den beste investeringen jeg har gjort på lenge!"


"Odd hjalp meg til å se lyset i tunnelen. Jeg er spesielt fornøyd med måten dialogen gikk på- hvor man fikk et personlig forhold til veileder som ga flere eksempler fra sitt arbeidsliv. Odd hjalp meg også til å bekrefte mine sterke og svake sider. "

"Jeg vil aller først takke deg for utrolig god hjelp - jeg gikk ut av kontoret ditt med økt tiltro til meg selv og masse inspirasjon, og det har vært uvurderlig! Så tusen tusen takk for all hjelpen jeg fikk."