Hva ska​l​ du bli?

Er det vanskelig å finne ut hva du egentlig vil og hva som passer for deg?

Vi hjelper deg til å finne riktig yrke, og det beste studiet for deg!

• Finn riktig utdanning og yrke.
• Finn studiet som passer best for deg.
• Bli sikker på deg selv og dine valg.
• Er du på feil studie, finn veien videre.


40% velger feil studium, gjør riktige valg med profesjonell hjelp!


Våre studieveiledere og coacher hjelper deg å finne frem og velge riktig studium, jobb og karrière. Vi kombinerer personlig veiledning, tester og coaching, så du kan velge riktig.

Hvordan hjelper vi deg til å ta det beste studie og yrkesvalget?

Vi har spesialisert oss på å hjelpe ungdom til et godt studie og yrkesvalg, der det offentlige ikke har et tilbud, eller ikke kan hjelpe godt nok. 


Et godt studievalg handler ofte om å bli bedre kjent med seg selv, men også om finne mulige studier og jobbene som studiet kan føre til. 


Finn et veiledningsprogram som passer for deg, dermed kan du unngå feilvalg, frustrasjon og mangel på motivasjon.


1.
Finn dine interesser og se hvilke yrker som passer

Vi bruker verdens mest brukte verktøy for interesseutforsking, og Norges desidert største. Her utforsker vi dine interesser og finner yrker og studier som kan passe for deg.

2.
Finn studiene og dine muligheter

Finn studiet og yrket som kan passe deg, se hva du kan komme inn på og faktisk kunne gjennomføre.

3.
Bli kjent med personligheten din

Vi kartlegger personligheten din for å finne ut hva du kunde passe til som person. Hvilken retning kan være lurt å velge, basert på slik som du er som person.

4.
Finn dine viktigste verdier og drivkrefter

Bli bedre kjent med dine verdier, din trivsel og mestring, hva som kan få deg gjennom studiene og i en jobb som du kan trives i.

Hva kan passe for deg - program og pris?

Ta kontakt for tilbud og veiledningsprogram som passer for deg! Prisen varierer alt etter hvor mye hjelp du ønsker, ett kort møte eller mer grundig med kartlegging og tester.


PS! november – april er det veldig hektisk for oss, så det lønner seg å bestille veiledning i godt tid før søknadsfristen.

Dette er normalt inkludert i vårt veiledningsprogram

Alle tester og tilgang til de beste verktøy slik du kan bruke de på egenhånd og sammen med veileder.

Personlig møte og veiledning i 3,5 timer i Oslo sentrum med veileder og spesialist i yrkesvalg, Odd Fylling

Kartlegging, rapport og plan for hva du må gjøre selv før du søker. Tilgang til verktøy og tester i 2 måneder.

Kontakt oss for mer informasjon om program som kan passe deg eller bestill time.

Ta kontakt for tilbud om et program som passer for deg!

Ta kontakt for tilbud om et program som passer for deg! Priser fra kr. 1.500 til kr. 6.400 alt etter hvor mye hjelp du har behov for, og hvor mye tid og tester/kartlegging vi benytter.

Hva sier folk om oss

Odd hjalp meg til å se lyset i tunnelen. Jeg er spesielt fornøyd med måten dialogen gikk på- hvor man fikk et personlig forhold til veileder som ga flere eksempler fra sitt arbeidsliv. Odd hjalp meg også til å bekrefte mine sterke og svake sider. 

"Flott kombinasjon av tester, veiledning og coaching, ga innsikt og større forståelse av min retning"
"Takk for dyktig veiledning, som fikk meg til å tro på meg selv og mine muligheter"
"Anbefales på det sterkeste, en flott kombinasjon, som fikk meg til å finne mitt studie"
"Dette er den beste investeringen jeg har gjort på lenge!"
"Flott å få en nøytral studieveileder som bidrog til at jeg greide å ta mine valg uten påvirkning fra andre"

Jeg vil aller først takke deg for utrolig god hjelp - jeg gikk hver gang ut av kontoret ditt med økt tiltro til meg selv og masse inspirasjon, og det har vært uvurderlig! Så tusen tusen takk for all hjelpen jeg fikk. 

Odd er en faglig sterk, profesjonell og kreativ person som vi ofte henviser personer til for karriereveiledning og som vi har hatt gleden av å samarbeide med ved mange anledninger. Han er en svært viktig diskusjonspartner i utviklingen av nye karriereveiledningsverktøy. Arne Svendsrud, Psykolog og spesialist innen arbeids- og organisasjonspsykologi.

Odd Fylling 
- spesialist i yrkes og karriereveiledning

Jeg startet min karrière som lastebilsjåfør. Deretter fikk jeg fagbrev som montør, før jeg fant veien til Teknisk fagskole og senere ble jeg ingeniør. I mange år hadde jeg spennende jobber med mye ansvar, så ble jeg 40 år og lurte på "hva jeg skulle bli". Jeg hadde mistet motivasjon, og var lei av å være ingeniør og leder. Da ble løsningen å gå til en karrièreveileder, ettersom jeg ikke klarte å løse problemet selv. Etter at jeg fant ut at jeg ville jobbe med mennesker,  ble jeg en av Norges første profesjonelle coacher. Deretter ble jeg spesialisert i karrièreveiledning og yrkesvalg. Etter flere tusen timer med å veilede folk til å finne veien videre, jobber jeg i dag også med å lære opp veiledere i skoler, karrièresentre, Nav, forsvaret og mange flere. Jeg stortrives med å hjelpe studenter til å finne sin utdanning og yrke. 

Håper vi treffes!