Karriereveiledning- karrierecoaching

Hva​ skal du bli?​

H


Vi hjelper deg - Profesjonell personlig veiledning 

Hva kan passe deg 
ditt studie og yrke?

Hvordan hjelper vi deg, hva gjør vi?

Under finner du en kort beskrivelse av de ulike delene av veiledningen. Mer informasjon finner du ved å trykke på de​ gule knappene.

1.
Finn dine interesser og se hvilke yrker som passer

Vi bruker verdens mest brukte verktøy for interesseutforsking, og Norges desidert største. Her utforsker vi dine interesser og finner yrker og studier som kan passe for deg.

2.
Finn studiene og dine muligheter

Finn studiet og yrket som kan passe deg, se hva du kan komme inn på og faktisk kunne gjennomføre.

3.
Bli kjent med personligheten din

Vi kartlegger personligheten din for å finne ut hva du kunde passe til som person. Hvilken retning kan være lurt å velge, basert på slik som du er som person.

4.
Finn dine viktigste verdier og drivkrefter

Bli bedre kjent med dine verdier, din trivsel og mestring, hva som kan få deg gjennom studiene og i en jobb som du kan trives i.

Sjekk ut tilbud nå og sikre deg din plass før søknadsfristen!

Informasjon/priser om personlig veiledning og tester - knapp under.

Hva sier folk om oss

Odd hjalp meg til å se lyset i tunnelen. Jeg er spesielt fornøyd med måten dialogen gikk på- hvor man fikk et personlig forhold til veileder som ga flere eksempler fra sitt arbeidsliv. Odd hjalp meg også til å bekrefte mine sterke og svake sider. 

"Flott kombinasjon av tester, veiledning og coaching, ga innsikt og større forståelse av min retning"
"Takk for dyktig veiledning, som fikk meg til å tro på meg selv og mine muligheter"
"Anbefales på det sterkeste, en flott kombinasjon, som fikk meg til å finne mitt studie"
"Dette er den beste investeringen jeg har gjort på lenge!"
"Flott å få en nøytral studieveileder som bidrog til at jeg greide å ta mine valg uten påvirkning fra andre"

Jeg vil aller først takke deg for utrolig god hjelp - jeg gikk hver gang ut av kontoret ditt med økt tiltro til meg selv og masse inspirasjon, og det har vært uvurderlig! Så tusen tusen takk for all hjelpen jeg fikk. 

Odd er en faglig sterk, profesjonell og kreativ person som vi ofte henviser personer til for karriereveiledning og som vi har hatt gleden av å samarbeide med ved mange anledninger. Han er en svært viktig diskusjonspartner i utviklingen av nye karriereveiledningsverktøy. Arne Svendsrud, Psykolog og spesialist innen arbeids- og organisasjonspsykologi.

Odd Fylling
- spesialist i yrkes og karriereveiledning

Jeg startet min karrière som lastebilsjåfør. Deretter ble det fagbrev som montør, før jeg fant veien til Teknisk fagskole og deretter Ingeniør. Jobbet mange år i mange spennende jobber med mye ansvar før jeg ble 40 år og lurte på "hva jeg skulle bli". Hadde mistet motivasjon, og var lei av å være ingeniør og leder. Da ble løsningen å gå til Karrièreveileder for jeg løste ikke problemet selv. Fant ut at jeg ville jobbe med mennesker, og ble en av Norges første profesjonelle coacher. Deretter ble det spesialisering i karrièreveiledning og yrkesvalg. Etter flere tusen timer med å veilede folk til å finne veien videre, jobber jeg også nå med å lære opp veiledere i skoler, karrièresentre, Nav, forsvaret og mange flere. Stortrives med å hjelpe studenter til å finne sin utdanning og yrke. 

Kanskje vi treffes?