Slik finner og får du jobben!

Hvordan finne og få en jobb?


Slik går vi frem.


Når du vet hva du vil og hvorfor, finner vi ut hvordan du raskest mulig kan komme deg i jobben som kan være ideell for deg.


Du er da bevisst hvordan du får frem dine personlige egenskaper, den du er, og hvordan du vil og kan bidra med din kompetanse til din neste arbeidsgiver.


Vi spisser vi din kommunikasjon mot potensielle arbeidsgivere. Vi utarbeider en strategi og plan, slik du raskest mulig kommer i den jobben du ønsker deg.

karriereveileder karrierecoaching
Treff riktig, finn din perfekte jobbmatch

Det er 3 hovedområder som er viktige for å lykkes!

Finn jobben

Finn bedriften som matcher dine ønsker!

Vi har kartlagt dine ønsker og muligheter, sett på overførbar kompetanse til andre bransjer og stillinger om du ønsker noe annet.

Du har en plan for hvordan du går frem for å finne jobben. Du har fått tips, råd og veiledning om smarte veier for å finne jobben. 

Vi veileder deg underveis i prosessen.

Kommuniser

Hvordan nå gjennom - få de til å lytte!

Da har vi fått på plass en «kommunikasjons strategi», høres kanskje avansert ut, men i praksis er dette hvordan du skal spisse din kommunikasjon. Da blir du «sett for» det du ønsker av personlighet, erfaring, kompetanse og ikke minst på hvilken måte du kan og vil bidra inn i bedriften. Vi har også klargjort eksemplene/historiene som kan «selge» deg inn i bedriften. Du har trent på og erfart hvordan du tar kontakt, hvordan du skaper tillit, og kommer deg videre til en «kaffeprat» eller et intervju.

Få jobben

Øk mulighetene dine!

Vi mennesker har en tendens til å tro/oppleve at andre «ser oss» som den vi er og den erfaringen vi har utfra en CV og en Søknad. Detter er langt fra tilfelle, og mange mister jobbmuligheten på intervju eller i en samtale, fordi de ikke får frem det som er viktig og avgjørende for at de skal bli interessert i, og velge deg. Du vil derfor ha fokusert og trent sammen med din veileder med kamera, og på egenhånd slik du både står frem best mulig, og når frem for å få jobben.

Hvem hjelper deg?


Vår mest erfarne Coach & Karriereveileder!

Odd

Fylling

Karriereutvikler
     &
Coach

Odd's erfaring for å kunne hjelpe deg

• Over 14 års erfaring som profesjonell sertifisert Coach, og spesialist inne yrkesvalg og karriereveiledning. Karriereveileder karrierecoaching.

• Mer enn 8000 timer 1-1 samtaler og kurs, mest om jobb og karrière.

• 8 års spesialisering innen karrierecoaching, karriereveiledning og yrkesvalg.

• Gjennomført kurs og opplæring for veiledere i skoler, Nav, karrièresentre, attførings-bedrifter med flere..

• Utviklet og bidratt til utvikling av flere verktøy innen yrkesvalg og karriereveiledning.

• Mange års erfaring med trening og utvikling av coacher, ledere og annet nøkkelpersonell.

• Bidratt til etablering av DNCF (Den Norske Coach Forening), og den første sensor i en 3. parts sertifisering av coacher i Norge (DNCF).

• Har en bred og allsidig kunnskap om næringsliv og arbeidsmarkedet.

• 20 års erfaring fra Telecom selskaper som ingeniør/leder med fokus på ledelse, tjeneste og produktutvikling, prosjektledelse, produkt og tjenesteansvar, med mer.

karriereveileder karrierecoaching

Odd Fylling, spesialist i jobb og karriere.

Erfaringer


Noen erfaringer for andre kunder

quote-left

Etter 15 år i arbeidslivet kan det være lurt å se på egen kompetanse med nye øyne, og for meg har coachingen hos To Be Academy hjulpet meg til å bli langt mer bevisst egne kompetanser, hvilken retning jeg bør fokusere på videre, og hvordan jeg på best mulig måte skal markedsføre meg selv. Samtalene har også bidratt til større motivasjon og energi i min nåværende jobb og hvilke muligheter jeg bør søke fremover.

quote-right

Mads

Leder 

quote-left

Karriereutvikling handler om mye, men for meg handlet det om å rydde i min egen kunnskapsbase. Systematisering av hva man faktisk har lært og hvilke ferdigheter man har tilegnet seg i yrkeslivet var en ny oppdagelse for meg. Odd Fylling hjalp meg på veien, og for meg resulterte det i jobbskifte. Ikke fordi jeg meistrivdes veldig der jeg var, men ny jobb var mitt valg for videre utvikling. 

quote-right

Kjersti Tubaas

kommunikasjons -direktør

quote-left

Jeg fikk raskt tillit til Odd. Han er reflektert og lytter men stiller og de spørsmålene du ikke alltid vil ha. Det er oftest akkurat de spørsmålene som gjør at man finner ut ting om seg selv, hva man vil og hva man liker og fremfor alt hvorfor man liker noe. Jeg ble anbefalt å ta kontakt med Odd. Jeg sendte min første mail til ham 2.okt 2010. 1.okt 2011 begynte jeg i en jobb som passet inn på den beskrivelsen jeg og Odd kom frem til. 

quote-right

Stephan

Siviløkonom

Kontakt oss


Kontaktinformasjon

Har du noen spørsmål, ønsker en uforpliktende samtale rundt din situasjon, bestille time, ta kontakt.

phone

Telefon

410 00 500

envelope-o

Epost